====== Τοπικός διαγωνισμός EUSO 2017 ======

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στο χώρο του ΕΚΦΕ των Αγίων Αναργύρων πραγματοποιήθηκε η προκριματική φάση για την επιλογή της ομάδας που θα συμμετάσχει στον Πανελλήνιο διαγωνισμό EUSO 2017 που θα πραγματοποιηθεί (για τη Νότια Ελλάδα) στις 28/1/2017 στο ΕΚΦΕ των Αγίων Αναργύρων. Η ομάδα που θα προκριθεί από τον Πανελλήνιο διαγωνισμό θα συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα EUSO 2017 στην Κοπεγχάγη.

Τα σχολεία που συμμετείχαν στην προκριματική φάση

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΚΟΝΑ
3ο ΓΕΛ Ιλίου - Υπεύθυνος καθηγητής κ. Σταμάτης Καππάτος
2ο ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων - Υπεύθυνος καθηγητής κ. Μιχάλης Αντωνίου
5ο ΓΕΛ Πετρούπολης - Υπέυθυνοι καθηγητές κκ. Ράπτη Νίκη, Αθανασίου Παυλίνα, Κουγιού Διονυσία - Μαρία, Κανελλόπουλος Ιωάννης, Κορδοπάτης Ανδρέας

Σχολεία EUSO

Τα θέματα του διαγωνισμού

Ενότητα εξέτασης Θέματα
Χημεία chemistry_topiko_agiwn_anargirwn_2017.pdf
Φυσική physics_topikos_agiwn_anargirwn_2017.pdf
Βιολογία biology_topiko_agiwn_anargirwn_2017.pdf

Θέματα τοπικού EUSO

Οργανωτική και επιστημονική επιτροπή του τοπικού διαγωνισμού

Η οργανωτική και η επιστημονική επιτροπή του τοπικού διαγωνισμού στελεχώθηκε από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΚΦΕ των Αγίων Αναργύρων.

Από αριστερά προς δεξιά: Αντώνης Χρονάκης (Χημικός MSc-Συνεργάτης ΕΚΦΕ), Γκολιά Ειρήνη (Εκπαιδευτικός Α΄θμιας Εκπαίδευσης MSc-Συνεργάτης ΕΚΦΕ), Μαρία Κουκά (Βιολόγος MSc-Συνεργάτης ΕΚΦΕ), Στέφανος Ντούλας (Χημικός MSc- Med - Υπεύθυνος ΕΚΦΕ), Θωμάς Νίκας (Φυσικός MSc Ραδιοληκτρολόγος-Συνεργάτης ΕΚΦΕ)

Αποτελέσματα διαγωνισμού

Το σχολείο που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία (συνολικά) στις δραστηριότητες Χημείας, Φυσικής, Βιολογίας και προκρίνεται στην τελική φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28/1/2017 είναι το 2ο ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων